Over Studio RATATA

Studio RATATA is een creatief (grafisch) ontwerp studio, gerund door Tim Romkes. Zijn eerste ontwerp opleiding starte hij al in 2003. Tim studeerde met zijn laatste opleiding af in 2012 aan Academie Minerva. Met ruim tien jaar ontwerp & ondernemers ervaring op de teller opereert Studio RATATA vanuit de stad Groningen. Studio RATATA streeft er naar om de ambacht terug in het vak te brengen. Dit is duidelijk terug te zien in het werk. Er wordt veel aandacht en onderzoek gestoken in de producten. En wordt binnen de studio ruim tijd ge√Įnvesteerd in eigen autonoom werk, onderzoek en studie.

We werken samen met ambitieuze klanten om tot sterke producten te komen.

Je kan Studio RATATA inschakelen voor alle grafische uitingen voor jou merk, jou visuele identiteit. We gaan een samenwerking aan waar je onderdeel uitmaakt van het proces. Professioneel zakelijk met een informele en persoonlijke omgang. Door de ervaring en het brede netwerk kunnen we goed schakelen om de (eventuele) juiste benodigde derde partijen voor inschakelen voor het project. Denk aan illustratoren, fotografen, drukkerijen en webbouwers. We schakelen de juiste partij in die qua handschrift overeenkomt met jou merk en project. Door het grote netwerk kunnen we snel en flexibel schakelen en schalen naar de omvang van jou project.

Dit is waar we voor staan

Wij werken voor jouw klanten

Van tijd tot tijd kan het zijn dat we hun kant kiezen

Daag ons uit

Veiligheid is de vijand van geweldig werk

Wij zijn geen leveranciers

Partnerschap geeft de beste resultaten

Wij geven geen antwoorden

Tenzij we de ruimte en de tijd krijgen je vraag te kunnen onderzoeken

Praat met ons

Wij groeien door feedback

Vertouw ons

Je neemt ons aan voor iets wat je zelf niet kan

Betaal ons

Ons werk bevorderd jouw merk, dus investeer in onze toekomst

*
Deze manifesto nemen wij naar ons hart, maar ere wie ere toekomt hebben wij deze niet volledig zelf geschreven. Er zijn vele ontwerpers in ons vakgebied die voor de zelfde uitdagingen staan, zo ook de wereld beroemde Grafisch Ontwerper Erik Spiekermann. Samen met het bureau Eden Spiekermann schreef hij een manifesto waar wij een soort van thuiskomen gevoel bij kregen en ons op hebben laten baseren.