Over Studio RATATA

Studio RATATA is een creatief (grafisch) ontwerp studio, gerund door Tim Romkes. Zijn eerste ontwerp opleiding starte hij al in 2003. Tim studeerde met zijn laatste opleiding af in 2012 aan Academie Minerva. Met ruim tien jaar ontwerp & ondernemers ervaring op de teller opereert Studio RATATA vanuit de stad Groningen. Studio RATATA streeft er naar om de ambacht terug in het vak te brengen. Dit is duidelijk terug te zien in het werk. Er wordt veel aandacht en onderzoek gestoken in de producten. En wordt binnen de studio ruim tijd ge√Įnvesteerd in eigen autonoom werk, onderzoek en studie.

Ik werk samen met ambitieuze klanten om tot sterke producten te komen.

Je kan Studio RATATA inschakelen voor alle grafische uitingen voor jou merk, jou visuele identiteit. We gaan een samenwerking aan waar je nauw onderdeel uitmaakt van het proces. Professioneel zakelijk met een informele en persoonlijke omgang. Door de ervaring en het brede netwerk kunnen we goed schakelen om de (eventuele) juiste benodigde derde partijen voor inschakelen voor het project. Denk bijvoorbeeld aan illustratoren, fotografen, drukkerijen en webbouwers. We schakelen de juiste partij in die qua handschrift overeenkomt met jou merk en project. Door het grote netwerk kunnen we snel en flexibel schakelen en schalen naar de omvang van jou project.

Dit is waar Studio RATATA voor staat

Ik werk voor jouw klanten

Van tijd tot tijd kan het zijn dat ik hun kant kies

Daag me uit

Veiligheid is de vijand van geweldig werk

Ik zijn geen leverancier

Partnerschap geeft de beste resultaten

Ik geven geen antwoorden

Tenzij ik de ruimte en de tijd krijg je vraag te kunnen onderzoeken

Praat met me

Ik groei door feedback

Vertrouw me

Je neemt me aan voor iets wat je zelf niet kan

Betaal me

Mijn werk bevorderd jouw merk, dus investeer in mijn toekomst

*
Deze manifesto neem ik naar mijn hart, maar ere wie ere toekomt hebben wij deze niet volledig zelf geschreven. Er zijn vele ontwerpers in ons vakgebied die voor de zelfde uitdagingen staan, zo ook de wereld beroemde Grafisch Ontwerper Erik Spiekermann. Samen met het bureau Eden Spiekermann schreef hij een manifesto waar ik een soort van thuiskomen gevoel bij kreeg en me op heb laten baseren.