Gro­ninger Research­ers' Night

Groninger Researchers' Night

Voor dit festival hebben wij de volledige huisstijl en campagne mogen ontwerpen. Alle elementen zoals het logo, flyers & posters zijn door ons in huis getekend met onze krankzinnige magische teletijd tekenmachine!

Met deze unieke manier van werken moeten we rekening houden met de limieten van de machine en ontstaan er zeer eigenwijs werken. Elk element is laag voor laag opgebouwd en later weer samengebracht om een lekker knalled geheel te vormen.

Op vrijdag 25 september 2015 vond voor het eerst de GRoninger Reseachers’ Night (GRRN) plaats! Dit is het nieuwe interactieve festival over onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. Met het thema ‘Power of Play’ word jij als bezoeker zelf onderzoeker.

Onder de paraplu van Netherlands Researchers’ Night worden gelijktijdig in Groningen, Amsterdam, Leiden, Nijmegen en Utrecht bruisende wetenschapsnachten georganiseerd. Niet eerder vonden op één avond zoveel Nederlandse initiatieven plaats om wetenschap en uitgaan te combineren. Niet alleen Nederland doet mee met deze avond, het is onderdeel van de European Researchers’ Night. Een avond waarop in honderden Europese steden de wetenschap op een speelse en toegankelijke manier centraal staat.